Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş bebek görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş kadın görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada karnını şişmiş görmek dua alacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada karnı şiş görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments