Rüyada karnın şiş olduğunu görmek

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, hatalarını fark edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnın şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş görmek hakkıyla kazanca, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında şişlik görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnının şiştiğini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments