Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek yeni projelerin ve planların tutacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek düşmanlarına da dost olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments