Rüyada eşini dudaktan öpmek

Rüyada eşini dudaktan öpmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada eşini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşinin dudağından öpmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada birini dudağından öpmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments