Rüyada kanadı kırık karga görmek

Rüyada kanadı kırık karga görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Rüyada kanadı kırık karga görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek sağlık sorunlarının biteceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek ev taşımaya, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments