Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, gerçeklere yüz çevrileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, afiyete ereceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kanatsız güvercin görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin kanadı görmek işlerin aksayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments