Rüyada kanadı kırık güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek yüzünün kızaracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada kanatsız güvercin görmek kirli işlere bulaşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek takdir edilen kişi olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments