Rüyada kanadı kırık serçe görmek

Rüyada kanadı kırık serçe görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek yeni bir eve sahip olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments