Rüyada kanadı kırık papağan görmek

Rüyada kanadı kırık papağan görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kanadı kırık papağan gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek geleceğe dair planlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek kazanç kapılarının açılacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments