Rüyada kanadı kırık kelebek görmek

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık kelebek gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek kanadı görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık karga görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments