Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek yeni çalışmalara girişileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşları görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu sevmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada çift muhabbet kuşu görmek azap çektiğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments