Rüyada kızın yanağından öpmek

Rüyada kızın yanağından öpmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada kızın yanağından öpmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret eder.

Rüyada kızı yanağından öpmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızı yanaktan öpmek düzeninin yıkılmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments