Rüyada kadın memesi sıkmak

Rüyada kadın memesi sıkmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, şansının bahtının açılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi sıkmak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kadının memesini sıkmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi sıkmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada birinin memesini sıkmak ipliklerini pazara çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeyi sıkmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak işlerin ve düzenin bozulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi yalamak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada büyük kadın memesi görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments