Rüyada memeyi sıkmak

Rüyada memeyi sıkmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, işinden geri kalacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada memeyi sıkmak gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada kadının memesini sıkmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin memesini sıkmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeyi sıkmak onu dinleyeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada kadın memesi sıkmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon suyu sıkmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada zeytin sıkmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada başbakanın elini sıkmak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments