Rüyada kadın memesi yalamak

Rüyada kadın memesi yalamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi yalamak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kadın memesi yalamak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını tabir olunur.

Rüyada kadının organını yalamak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kadını yalamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü yalamak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın yalamak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments