Rüyada bir kadının boğazını sıkmak

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boğaz sıkmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments