Rüyada kadının memesini sıkmak

Rüyada kadının memesini sıkmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada kadın memesi sıkmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesini sıkmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeyi sıkmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin memesini sıkmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Rüyada kadının memesinden süt içmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek kadın memesi görmek onlardan büyük hayır göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments