Rüyada büyük kadın memesi görmek

Rüyada büyük kadın memesi görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok daha mutlu olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kadın memesi gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada büyük kadın memesi görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada memesini büyük görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada memesiz kadın görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kadın memesi görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kadının memesini ellemek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada kadın memesi emmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments