Rüyada birinin memesini sıkmak

Rüyada birinin memesini sıkmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, düşmanlıkların biteceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, özel muamele göreceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rahat bir hayata sahip olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada birinin memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada memeyi sıkmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesi sıkmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesini sıkmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada birinin memesini sıkmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada greyfurt sıkmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada birine parfüm sıkmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments