Rüyada adaletli olmak

Rüyada adaletli olmak gidilecek yönün belirleneceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, duygularını açığa vuracağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada adaletli olmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Rüyada adalet bakanını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada adalet bakanı görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada adalet terazisi görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada adalet görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada adalet sarayı görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulur.

Rüyada adaletli davranmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaletsizlik görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adaletli olmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments