Rüyada adalet görmek

Rüyada adalet görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, alım gücünde yükselme olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ismini herkese duyuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada adalet gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada adalet bakanını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada adalet görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaletli olmak bir sebeple çok zorlanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adalet sarayı görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada adaletsizlik görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada adaletli davranmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada adalet bakanı görmek eline geçen paraları tutamayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada adalet terazisi görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments