Rüyada adalet sarayı görmek

Rüyada adalet sarayı görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada adalet sarayı gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada adalet sarayı görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada adalet bakanı görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada adaletsizlik görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada adalet terazisi görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada adaletli olmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adalet bakanını görmek getirisinden daha fazla olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak gerçek mutluluğu tadacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada adalet görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments