Rüyada adaletsizlik görmek

Rüyada adaletsizlik görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kazancın artmasına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada adaletsizlik gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada adalet bakanını görmek keyfe kavuşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaletsizlik görmek kafasını toparlayamayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adalet sarayı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada adalet görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Rüyada adaletli davranmak ettikleri duanın kabul olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Rüyada adalet terazisi görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada adalet bakanı görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaletli olmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments