Rüyada adalet terazisi görmek

Rüyada adalet terazisi görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bir araya geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada adalet terazisi gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada adalet terazisi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adalet bakanını görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adalet bakanı görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına yorulur.

Rüyada adalet görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada adalet sarayı görmek kişinin şifa bulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada adaletsizlik görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada adaletli olmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments