Rüyada arazi sulamak

Rüyada arazi sulamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada arazi sulamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Rüyada arazi sulamak işlerini sabırla yoluna koyacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu arazi görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ayağa kalkacağına yorulur.

Rüyada boş arazide mezar görmek işsizin iş bulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Rüyada tarla arazi görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engebeli arazi görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz arazi görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Rüyada arsa arazi görmek üzerinde kafa yoracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil arazi görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments