Rüyada tarla arazi görmek

Rüyada tarla arazi görmek saygı göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, başarısının artacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada tarla arazi gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada tarla arazi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Rüyada arazi yangını görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalettir.

Rüyada engebeli arazi görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir arazide koşmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet eder.

Rüyada boş arazide oturmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Rüyada arazi aracı görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arazi satın almak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments