Rüyada arsa arazi görmek

Rüyada arsa arazi görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada arsa arazi gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada arsa arazi görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir arazi görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada arazide yatmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada engebeli arazi görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu arazi görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada toprak arazi görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada arazi aracı görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments