Rüyada engebeli arazi görmek

Rüyada engebeli arazi görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, saadete ereceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada engebeli arazi gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada engebeli arazi görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Rüyada engebeli yolda araba kullanmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet eder.

Rüyada engebeli yollardan geçmek hasta ve üzgün olacağına, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Rüyada engebeli yol görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arazide yürümek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada düz arazi görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ekili arazi görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments