Rüyada yeşil arazi görmek

Rüyada yeşil arazi görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sözünde duracağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil arazi gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada yeşil bir arazi görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil arazi görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada boş yeşil arazi görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazinin yandığını görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, imkân sahibi olacağına inanılır.

Rüyada boş arazide mezar görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada taşlı arazi görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arazide yatmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ekili arazi görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments