Rüyada boş arazide mezar görmek

Rüyada boş arazide mezar görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa sürede başarısının artacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada boş arazide mezar gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada boş arazide mezar görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş bir arazide koşmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide yürümek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide oturmak allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada boş bir arazi görmek elinin döneceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada boş arazide namaz kılmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, fesada bulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments