Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek çok büyük bir işe girileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, doğru karar veremeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • Mevcut bir soruna bir çözümünüz varsa arka planda kalmamalı veya uygulamaktan korkmamalısınız.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bebek düşürmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments