Rüyada hamileyken bebek düşürmek

Rüyada hamileyken bebek düşürmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek dost çevrenizin genişleyeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek kurulu düzeni olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bebek düşürmek büyük bir kazanç elde edeceğine, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments