Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kazancının da azalacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments