Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, halsizleşeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek iyi hissedileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine inanılır.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bebek düşürmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments