Rüyada hamile kalmak ve düşürmek

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak güzel huylarının değişeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada birinden hamile kalmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments