Rüyada hamile bebek düşürmek

Rüyada hamile bebek düşürmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada hamile bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalettir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına işaret eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamile bebek düşürmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments