Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kıdem atlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek belalardan korunacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada hamile bebek düşürmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments