Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek ortaklıkların bozulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile kalıp düşürmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments