Rüyada hamile kadının karnına dokunmak

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak engellerin aşılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile karnına dokunmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadına dokunmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaşam standartlarının artacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments