Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulur.

Rüyada hamile kadın karnı görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının bebeğini görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments