Rüyada hamile kadının karnını sevmek

Rüyada hamile kadının karnını sevmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadın karnı görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile karnı sevmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments