Rüyada hamile kadın karnı görmek

Rüyada hamile kadın karnı görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ihanet göreceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Rüyada hamile kadının karnını görmek bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadın karnı görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek yardımcı olmayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak sağlık problemleri içinde olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments