Rüyada hamile karnına dokunmak

Rüyada hamile karnına dokunmak sözlerinden çıkmayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada hamile karnına dokunmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak kalp kıracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kar dokunmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadına dokunmak geçim derdinin kalmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments