Rüyada hamile kadına dokunmak

Rüyada hamile kadına dokunmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadına dokunmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada hamile birine dokunmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işarettir.

Rüyada hamile karnına dokunmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine inanılır.

Rüyada kadın organına dokunmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kişiye hep umut olacağına delalet eder.

Rüyada kadın bacağına dokunmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments