Rüyada hamile kadının karnını ellemek

Rüyada hamile kadının karnını ellemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kar ellemek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hayallerinin suya düşeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments