Rüyada hamile olup bebek düşürmek

Rüyada hamile olup bebek düşürmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerin bozulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulur.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada hamile bebek düşürmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments