Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının düştüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek hayatının karışacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bebek düşürmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments