Rüyada hamile olup bebeği düşürmek

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, geçmişi unutup geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, hastalıkların kalmayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bebek düşürmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments