Rüyada gözyaşını silmek

Rüyada gözyaşını silmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, umutlarının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada gözyaşını silmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek iyi halinin kalmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözyaşını silmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Rüyada gözyaşı silmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalettir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments