Rüyada başkasının gözyaşını silmek

Rüyada başkasının gözyaşını silmek rahatın yerine geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluk yaşanacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşını silmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada gözyaşı silmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek bereketli bir döneme girileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gözyaşını görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments